Om Salong Fotfager

Jag heter Marie Engelcrona och är diplomerad medicinsk fotvårdsterapeut med examen från Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm. Jag är även utbildad i Taktil massage enligt Taktipro, originalmetoden utvecklad av Siv Ardeby, diplomerad Änglamassör.

Jag utför även meditativ fotmassage en metod som är utvecklad av Kristin Bomanson.

Ambitionen är att skapa en salong med kvalite, bra behandlingar och god service i en lugn och harmonisk miljö så att du som kund kan lämna salongen med ett ökat välbefinnande.

Jag är medlem i Sveriges fotterapeuter som är en obunden yrkesorganisation. Jag innehar behandlingsförsäkring.

Fotvård

Friskvård

Använd ditt friskvårdsbidrag till en avkopplande behandling.
Jag är ansluten till Wellnet – friskvårdshuset på internet, och hos oss kan du även betala med Epassi

Betala med Epassi

Välkommen att boka tid hos oss!

Boka fotvård, fotmassage eller köp presentkort via boka direkt. Vår telefonbokning är öppen för tidsbokning alla vardagar 08.00 – 17.00. men det går bra att prova ringa även andra tider. (Om du får förhinder avboka din tid minst 24 timmar innan bokad behandlingstid.)